Bröderna Häggkvist

Reparera nu!

Betala med våra tjänster.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Finansiering

Bilar kostar pengar. Inte bara i inköp, de är även förbundna med löpande utgifter som till exempel reparationer och service. Ibland är det planerat, ibland inte. Med hjälp av våra finansieringsförslag slipper du överraskas av jobbiga utgifter och istället sprida dina kostnader och får en bättre planerade ekonomi. Med hjälp av våra samverkans partners kan vi erbjuda dig olika former av finansiering. 

 

Mekonomens svarta kort

Det svarta förmånskortet ger dig som innehavare 10 % rabatt på alla tillbehör du handlar i en Mekonomenbutik, men också möjligheten att dela upp dina betalningar med en kredit. Detta kort tillhandahålls av Nordea Finans Sverige AB (publ) och gäller i alla Mekonomens butiker och verkstäder, samt här på mekonomen.se.

Du erbjuds en trygg, enkel och flexibel finansiering på upp till 100.000 kronor och väljer själv om du vill delbetala på fyra månader (utan ränta och avgifter), tolv månader (utan ränta) eller betala ett fast månadsbelopp. Observera att sedvanlig kreditprövning görs.

LÄS MER>>>

 

Saab-kortet Mastercard

Saab-kortet är kopplat till MasterCard och gäller i hela världen. Du får bonuspoäng på allt du betalar med Saab-kortet (ej valutaköp och kontantuttag). Varje bonuspoäng du samlar på dig är värd 1 krona i rabatt på varor och tjänster hos ditt auktoriserade Saab Servicecenter. Du kan betala bl.a. service, däck och tillbehör med dina bonuspoäng. Med Saab-kortet får du också möjligheten att räntefritt dela upp kostnaden på fyra månader när du gör inköp hos den auktoriserade Saab-handeln och hos Saab Försäkring.

LÄS MER>>>

 

 

Öppettider

Mån-fre 07.00-16.00
Lunchstängt 11.30-12.15

Kontaktuppgifter

Telefon: 0612- 71 13 50
E-post: info(a)brhaggkvistbil.se

Här finns vi

Högstavägen 3, 872 34 Kramfors
Klicka här för karta >